Wie neemt er plaats achter de stuurknuppel?

Nieuwe informatie toevoegen, pagina's aanpassen en afbeeldingen plaatsen.
Gecontroleerde updates, uptime monitoring en de periodieke backup.
Malware scans, firewall beheer, pagina caching en plugins beheer.
Wij regelen het allemaal voor u!

Website beheer en technisch onderhoud door Studiomega!

Updates doorgaans binnen
0 werkdagen

Uitstekend beveiligd en altijd een goed verzorgde website online!


Studiomega helpt bedrijven bij het beheren, onderhouden en hosten van websites. Wij ontzorgen u volledig zodat u zich kunt focussen op de belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Studiomega neemt al het werk uit handen.

Website veiligheid

Volledige beveiliging van uw website. Zo is uw website en zijn uw bezoekers beschermd tegen aanvallers.

Software updates

Periodieke updates van website software. Daarbij controleren we altijd uw website zodat deze stabiel blijft werken.

Periodieke backups

Periodieke backup van uw website en van al uw bestanden op een beveiligde locatie.

Website beheer en technisch onderhoud door Studiomega

Technisch onderhoud

Eén partner voor het periodiek onderhoud en technisch beheer van uw website. Software updates, website monitoring, gecontroleerd beheer, firewall, backups, plugins en support.

Technisch onderhoud vraagt tijd, Zwitserse precisie, Duitse discipline en Hollandse nuchterheid. Wij regelen het, zodat u zich op de inhoud kunt richten.

Beheer van de inhoud (content)

Nieuwe informatie toevoegen, pagina's aanpassen, producten en afbeeldingen aanmaken en wijzigen. U kunt ervoor kiezen om uw website te laten bijwerken door Studiomega.
Wij stelden onze klanten de volgende vraag: “Hoe zou u het vinden als we u al het werk uit handen nemen en uzelf niks meer hoeft te doen? Zou u dat op prijs stellen?”
Bijna iedereen beantwoordde deze vraag met ja.
Door ons uw wijzigingen aan te leveren zorgen wij ervoor dat uw website snel weer actueel is. Wijzigingen worden doorgaans binnen 48 uur doorgevoerd. In urgente gevallen doen we de wijzigingen direct.

Afbeeldingen plaatsen

Plaatsen en optimaliseren van afbeeldingen. Dit om u uw bezoekers te voorzien van een snelle website. Een afbeeldingen is ook onderdeel van zoekmachine optimalisatie strategie.

Metatags bijwerken

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO) is het actief optimaliseren van uw website om het bezoek naar uw website vanuit zoekmachines te verhogen.

Teksten bijwerken

Goede webteksten zorgen voor vindbaarheid en omzet uit uw website. Ze overtuigen en zetten aan tot actie. Een succesvolle website verandert regelmatig, gaat met de tijd mee en is daardoor nooit af.

Altijd een goed verzorgde website met actief beheer

Passief beheer

Bij passief beheer van uw website bepaald u (of de vaste contactpersoon) wanneer updates door Studiomega mogen worden uitgevoerd. Wij wachten altijd op uw opdracht per e-mail bericht. Pas daarna gaan we aan het werk. Gewerkte uren worden in mindering gebracht op uw strippenkaart. U ontvangt per e-mail een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden.

Actief beheer

Bij actief beheer van uw website wordt door Studiomega z.s.m. de updates uitgevoerd. Dit gaat zonder vooraf overleg met u (of de vaste contactpersoon). Gewerkte uren worden in mindering gebracht op uw strippenkaart. U ontvangt per e-mail een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. U heeft met actief beheer geen omkijken naar het onderhoud van uw site. Studiomega regelt het voor u!

joomla-3d.png
Actief website beheer en technisch onderhoud vormt de basis van onze dienstverlening. Wilt u het beheer van uw website onderbrengen bij Studiomega?
Of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!
Onze strippenkaart!

Website beheer en technisch onderhoud

Eén aanspreekpunt voor uw website? Kies voor website beheer en technisch onderhoud door Studiomega! Wij zorgen voor razendsnelle webhosting, maar ook voor veiligheid, gecontroleerd beheer, software opdates en de plug-ins en meer! Zo kunt u zich meer op de inhoud richten. Met website beheer en technisch onderhoud door Studiomega is uw site in goede handen.

Hosting 
Wij gebruiken razendsnelle Nederlandse hosting van Versio. Speciale webhosting pakketten geoptimaliseerd voor Joomla. Deze zijn uitgerust met onder andere WebAlizer, extra snelle MySQL, SSL, Perl, CDN, IonCube en Cronjobs. Ook wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van SSD schijven. Er zijn tevens minder gebruikers op de servers waardoor er hogere snelheden worden behaald.

Veiligheid 
Bij ons streng ingestelde firewalls om hackers buiten te houden. Strikt update-beleid van servers en en websites. Monitoring van inlogpogingen en bestandswijzigingen. We hebben actieve abonnementen op beveiligingsnieuwsgroepen.

Support 
We vinden het vanzelfsprekend dat u even een vraag moet kunnen stellen. Support gaat bij ons daarom altijd samen met uw website en hosting. Bovendien heeft u één aanspreekpunt en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd.
Snelheid
Snelheid draagt bij aan betere gebruikservaring en betere resultaten van Google. We werken er voortdurend aan om uw website sneller te laten laden. Denk daarbij aan de analyse van snelheid en knelpunten en de continue monitoring van de serverbelasting.

Stabiliteit
Updates van het Joomla systeem en de plug-ins nemen wij voor onze rekening. We weten van plug-ins wat ze doen en met welke prioriteit ze geüpdatet moeten worden. Zo zorgen we ervoor dat uw websites veilig en stabiel blijven draaien. Als er bij het updaten iets misgaat, dan lossen wij het op.

Updates
Met website beheer en technisch onderhoud door Studiomega hoeft u zich geen zorgen te maken over software updates, plugins en Joomla. Wij nemen deze technische verantwoordelijk op onze schouders. Als een update voor een probleem zorgt, dan lossen wij dat direct voor u op.

Hosting service en uw nieuwe website

Studiomega biedt de hosting service niet als afzonderlijke dienst aan, maar altijd in combinatie met uw nieuwe website. U kunt ervoor kiezen dit te combineren met de diensten als website beheer en technisch onderhoud. Door hosting, website en onderhoud te combineren worden significante tijdsbesparingen gerealiseerd. Tevens kunnen wij van Studiomega zo veel efficiënter werken! En daar doet u ook uw voordeel mee.
versio-logo.jpg
studiomega_logo.png

Domeinnamen registreren?
Webhosting pakket bestellen?

Dat kan snel, goedkoop en betrouwbaar bij Versio!
Registreer uw domeinnamen voor een vaste lage prijs. Beheer uw domeinen en webhosting pakketten real-time via de gebruiksvriendelijke interface. Én profiteer altijd van een uitstekende helpdesk. Dat kan alleen bij Versio!
Lees verder...

Copyright © 1998 - 2019 Studiomega
Alle rechten voorbehouden