Verkeert uw website in desolate toestand?

Valt uw website ten prooi aan hackers?
Heeft uw website de zogenaamde 'End of Life' status bereikt?
Is uw website niet meer vooruit te branden?
Spooknota's en phishing- en malwaremails via uw server?
Dan wordt het tijd serieus werk te gaan maken van een upgrade!

Laat uw nieuwe website bouwen door Studiomega!

Wij kunnen beginnen met
uw nieuwe website over
0 werkdagen

De ontwikkeling van uw nieuwe website is bij Studiomega in goede handen!


Een professionele website is onmisbaar voor elk bedrijf. Uiteraard in uw huisstijl, met goede content en doordachte navigatie. Van ontwerp naar bouw tot webhosting en uiteraard ook het onderhoud aan websites, wij verzorgen het allemaal voor u. Resultaatgericht met onze all-in werkwijze.

Uw nieuwe website goed geregeld in vier grote stappen

1. Uitgebreid vooronderzoek

Een bouwen van een webiste begint met het in kaart brengen van uw wensen. Veel belangrijke vragen voordat we kunnen beginnen. Dit is heel belangrijk om het hele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

2. Foto's en tekst aanleveren

Logo en andere huisstijl uitingen moeten worden aangeleverd. Alle teksten volledig gecorrigeerd en geredigeerd. Alle fotografie moet gereed zijn. Alles akkoord bevonden? Dan kunnen wij beginnen!

3. Technische realisatie

Wij gaan uw website bouwen. Nu is het tijd om rustig te kijken wat er allemaal gaat gebeuren. U kunt over onze schouders meekijken en het project is online te volgen. Dit via een afgeschermd gedeelte op onze server.

4. Optimalisatie en oplevering

Wij zetten de website pas 'live', nadat we alles goed hebben getest. Na het testen is de website voor iedereen zichtbaar. Eventueel gaan we hier en daar nog wat puntjes op de 'i' te zetten.

Een nieuwe website ontwikkelen. Waar begin ik?

Hosting service en uw nieuwe website

Studiomega biedt de hosting service niet als afzonderlijke dienst aan, maar altijd in combinatie met uw nieuwe website. U kunt ervoor kiezen dit te combineren met de diensten als website beheer en technisch onderhoud. Door hosting, website en onderhoud te combineren worden significante tijdsbesparingen gerealiseerd. Tevens kunnen wij van Studiomega zo veel efficiënter werken! En daar doet u ook uw voordeel mee.
versio-logo.jpg
studiomega_logo.png

Domeinnamen registreren?
Webhosting pakket bestellen?

Dat kan snel, goedkoop en betrouwbaar bij Versio!
Registreer uw domeinnamen voor een vaste lage prijs. Beheer uw domeinen en webhosting pakketten real-time via de gebruiksvriendelijke interface. Én profiteer altijd van een uitstekende helpdesk. Dat kan alleen bij Versio!
Lees verder...

Copyright © 1998 - 2019 Studiomega
Alle rechten voorbehouden